08.05.2015 TARİHİNDE AV.BİLAL HABEŞ ÖZCAN'IN RUHSAT TÖRENİ YAPILDI.
Tarih: 8.05.2015 | Okunma Sayısı: 721

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Bilal Habeş Özcan avukat evimizde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Meslektaşımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, avukat stajyerlerimizin ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ünsal Çankaya ve Av.Cengiz Kayhan'ın katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile beraber Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı Av.Yıldırım Görgülü ve Av.Levent Erbaş tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.