07.10.2016 TARİHİNDE AV.ERAY ŞAHİN'İN İDARİ HİZMET BİNAMIZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI.
Tarih: 7.10.2016 | Okunma Sayısı: 845

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Eray Şahin Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldılar.

Meslektaşlarımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Başkan Yardımcısı Av.Bahadır Erdem, Genel Sekreter Av.Salih Kocagöz, Baro Saymanı Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz. Av.Ömer Berber, Av.Ünsal Çankaya, Av.Cengiz Kayhan, Av.Fatih Semiz, Av.Ayşenur Akbay, Av.Arzu Elma Benli ve Av.Derya Akman'ın katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatını meslektaşımız Av.Gökhan Şahin tarafından verilirken cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşlarımız üstadımız Av.Necati Şahin tarafından gururla giydirildi.CMK Sertifikasını yine meslektaşımız Av.Oya Şahin tarafından verildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.