KAMUOYUNA DUYURULUR.
Tarih: 19.11.2019 | Okunma Sayısı: 267

KAMUOYUNA

Genç kardeşimiz, üniversite öğrencisi Güleda’nın yine bir erkek şiddeti sonucu öldürüldüğü haberini büyük bir üzüntü ile almış bulunuyoruz. Bir barış ve huzur şehri olan ilimizde son günlerde yaşanan cinayet olaylarını kaygı ile takip ediyor, şiddetin çözüm olmadığını suç olduğunu değerli halkımıza hatırlatma gereğini duyuyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşı olmanın bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Isparta Barosu olarak şiddetin toplumumuzdan sökülüp atıldığı güne kadar, gerek mağdurların yanında olarak, gerek toplumsal çalışmalarla üzerimize düşen görevi yerine getireceğimize söz veriyoruz. Bu vesile ile genç kardeşimiz Güleda’ya Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

19.09.2024